Mange fant “Ted in bed” og disse vant opplevelser fra Radisson Blu and Park Inn by Radisson hoteller

Gratulerer til disse heldige Instagram-brukerne, som ikke bare fant Ted i sengen rundt i Oslo, men delte opplevelsen ivrig:

- Weekend i Radisson Blu Royal Bergen: @dautler
– Tivoli og Radisson Blu Royal København: @wasserfall
– Park Inn Mountain Resort – Trysil: @siljecathwold
– Greta Garbo Suite – Radisson Blu Strand Stockholm: @steinbrafoto
– Radisson Blu Plaza and Ateneum Museum i Helsinki: @haandbryggeriet
– Osloweekend på Radisson Blu Oslo Plaza: @jveiby
– Osloweekend på Radisson Blu Scandinavia Oslo: @uspn

TedinBed
Dette gjorde de:

Finn ”Ted in bed» rundt i Oslo. Alle som tar et bilde av seg selv med ”Ted in bed” på Instagram og tagger med #BergHansen er med i trekningen. Sengen med Ted i finner du på de ulike stedene og i mellom de i Oslo Sentrum mellom 12:30 og 14:30. Reisen til «Ted in bed» begynner klokken 12:30 ved Vestbanen – punkt 0 – og fortsetter deretter fra 1, 2, osv før sengen trilles inn på slottsplassen – 5.

ted-in-bed-rezidor

Premietrekning:

Det vil utropes vinnere fortløpende utover kvelden blant alle som har tatt bilder og merket dem med riktig hashtag. Vinnerne trekkes og annonseres på www.reiseracet.no, på Berg-Hansens Facebook-side, Twitter- og Instagram-konto, i tillegg til Radisson Blu and Park Inn by Radisson egne kanaler.

Reiser og opplevelser til en halv million

Lørdag deler vi ut 10-dagers safari til Tanzania med Jambo Tours, tur for to til Las Vegas på business-klasse med British Airways, 10 flybilletter til Amsterdam med Air France KLM, 7 opplevelsesweekender i Norge, Sverige, Danmark og Finland, inkludert suiter, skipass, museumsopplevelser og spabehandlinger fra Radisson Blu and Park Inn by Radisson, 15 overnattinger på Scandic Hotels og billetter til The Killers konsert med overnatting i suite og 3 retters-middag.  10 gavekort på Thon Hotels, 20 gavekort på 3-dagers weekendleie av biler fra Europcar, 3 flotte weekendopphold på First Hotels i suite i Oslo, København og Stockholmhele Norden, og all spa-helg på toppsuite med tre retters middag og musserende på Farris Bad inklusiv leiebil fra Choice og Hertz.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s